25 Οκτ 2013

Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑΣ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013-2014

  Με όνειρα κι φιλοδοξίες ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Α.Ο. Τσούκας. Το πρώτο ραντεβού της ομάδας δόθηκε στις 12 Αυγούστου, όπου παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού του Τάκη Παπαϊωάννου. Ο συγχωριανός μας προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση της Διοίκησης και δέχτηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να
προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του χωριού. Και ευκαιρίας δοθείσης, η Διοίκηση της

ομάδας τον ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό.
 Μετά από ένα περίπου μήνα σκληρών και επίπονων προπονήσεων, όπου όμως κυριάρχησε ευχάριστο κλίμα και πολύ όρεξη για δουλεία η ομάδα σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και πράγματι την πρώτη αγωνιστική, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα εκτός έδρας το εμπόδιο της Βίτωλης, κερδίζοντας με 4-0. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη και να καμαρώσουμε την ομάδα μας κι πάλι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 Παρόλο που από την ομάδα αποχώρησαν αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές (Καλοπήτας Ι., Φασιάνης Φ., Πολύμερος Χ., Τρούμπουλος Σ.), το ίδιο σημαντικοί και πολύτιμοι είναι κι αυτοί που εντάχθηκαν στο δυναμικό της. Έτσι λοιπόν αποκτήθηκαν οι Μήτσου Κ., Μήτσου Γ., Μπολοκούτας Π., Κυρίτσης Π., ενώ έβγαλε νέο δελτίο ο Παπαγρηγορίου Γ.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείτε από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Τερματοφύλακες: Χαλλής Χ.
Αμυντικοί: Μέρρας Γ., Καλοπήτας Λ., Θεοχάρης Α., Καλοπήτας Σ., Παπαντωνίου Σ του Γ., Χαλλής Κ., Κοντός Χ., Χαμχούγιας Λ., Μπολοκούτας Π., Κωνσταντέλος Π.
Μέσοι: Καλοπήτας Η., Μήτσου Κ., Κονδύλης Ν., Καλοπήτας Γ., Παπαντωνίου Σ του Η., , Παπαντωνίου Π., Παπαντωνίου Π., Χαλλής Δ., Τσάρας Β.
Επιθετικοί: Τασούλας Χ., Μήτσου Γ., Παπαγρηγορίου Γ., Κυρίτσης Π.

            
  Ας ευχηθούμε στην ομάδα μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να την καμαρώσουμε και πάλι ψηλά, όπως άλλωστε της αξίζει.

Κώστας Αθ. Καρανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου