19 Μαρ 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΑ, 12 / 3 /16.


Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δυναμική συμμετοχή και γλέντι μέχρι πρωίας, στο Πνευματικό - Πολιτιστικό Κέντρο του όμορφου Χωριού μας.
Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του χωριού μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν τα γευστικότατα φαγητά από ντόπια προϊόντα και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς.
Η δύναμη και το μέλλον του χωριού παρόντες γεμάτοι ζωντάνια και χαμόγελο κατέδειξαν ότι η Τσούκα ήταν είναι και θα είναι ένα μεγάλο, περήφανο και γεμάτο ζωή χωριό της Φθιώτιδας.
Την εκδήλωση άνοιξε το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου, το οποίο χόρεψε αρκετούς παραδοσιακούς χορούς και πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους για την άψογη παρουσία του και ιδιαίτερα το σκετς της Έλενας Ζαφείρη και της Μαρίας Καλοπήτα.. συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
Αμέσως μετά άρχισε το γλέντι και ..."χαμός" μέχρι πρωίας !!!
Με μεγάλο κέφι νέοι γέροι και παιδιά χόρευαν διαρκώς, υπό τους ήχους του φοβερού DJ Φασιάνη Ιωάννη. 

Με μεγάλη δυσκολία έγινε μια μικρή διακοπή για την κλήρωση των πολύ ωραίων δώρων και αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Καλοπήτας Ε. Αθανάσιος που κέρδισε την τηλεόραση LED 32", ο κ.  Ευθυμίου Ι. Γιώργος, ο κ, Καρανίακς Κ. Γιώργος και ο κ. Δανιήλ Βασίλειος. Ακόμα...ψάχνουμε..τον τυχερό για το Tablet με το Νο 21...
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους, τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.
Απολαύστε μερικές φώτο (και αργότερα Videos...) από την εκδήλωση των κ. Κώστα Καρανίκα και κ. Βασίλη Δανιήλ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και την βοήθειά τους στο Σύλλογο...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,,, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΑ!!!

Απολαύστε Φώτο και Videos

Άψογο Σκετς!! Μπράβο Έλενα και Μαρία...


Πω πω νιάτα και ομορφιές..
Περισσότεραες Φώτο και Video παρακάτω: