4 Οκτ 2017

Αυγουστιάτικες Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Τσούκας.

Εκδηλώσεις Μνήμης για τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (29-8-17).

 Με την συμμετοχή πολλών πιστών,   πραγματοποιήθηκε ο εκκλησιασμός και η  Αρτοκλασία στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και συνεχίσθηκε η παράδοση παράθεσης άρτου για την αρτοκλασία και λουκουμιού στους εκκλησιαζόμενους, από τον Σύλλογο. 




Τσουκιώτικο Αντάμωμα  (29-8-17)
 Μετά τον Εκκλησιασμό, πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πλέον Αντάμωμα στο Πνευματικό - Πολιτιστικό  Κέντρο, όπου η πλειοψηφία των συγχωριανών μας αλλά και πολλοί επισκέπτες, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και απόλαυσαν ένα νηστίσιμο πιάτο με τοπικό τσίπουρο και αναψυκτικά. 



 
Στο αντάμωμα, παραβρέθηκε ο  Δήμαρχος κ. Παπαευθυμίου Θύμιος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κρητικός Κώστας, η πρώην Βουλευτής και συγχωριανή μας κ. Μακρή-Θεοδώρου Ελένη, ο Αντιδήμαρχος κ. Συρράφος Ξενοφών, ο Δημοτικός Σύμβουλος και γαμπρός Τσούκας κ. Καραγκούνης Αθανάσιος, κ.α.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί  θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.    

Παράκληση υπέρ Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (23-8-17).
 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή  στο εικόνισμα του Αγίου στο Σταυρό. Με μέριμνα και δαπάνη του κ. Καρανίκα Ε. Γεωργίου προσφέρθηκαν  γλυκίσματα και αναψυκτικά. 









Χορευτικός Όμιλος Τσούκας

Το Χορευτικό μας Συγκρότημα συμμετείχε δυναμικά τον Ιούλιο στο χορευτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου Απανταχού Βιτωλιωτών και τον Αύγουστο στην εκδήλωση του Ομάδας  φορώντας πλέον τις παραδοσιακές στολές που προμηθεύτηκε ο Σύλλογό μας.  

1η Εθελοντική Αιμοδοσία


 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του χωριού.
Η πρώτη αιμοδοσία στέφθηκε με επιτυχία μιας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 15 φιάλες αίμα. Πολλά μπράβο στους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και   διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους.
Ευελπιστούμε ότι την επόμενη   φορά να είμαστε ακόμα  περισσότεροι.
Ευχαριστούμε την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Τέλος ενημερώνουμε ότι μπορεί οποιοσδήποτε να δίνει αίμα σε  Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε Νοσοκομεία ανά την Ελλάδα, δίνοντας τα επωνυμία της Τράπεζας «Τράπεζα Αίματος Τσούκας Φθιώτιδας – Αριθμός Μητρώου 13612» και να ενημερώνουν την Επιτροπή Διαχείρισης της Τράπεζας.


Θεατρική Παράσταση (23-8-17)

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου η απολαυστική παράσταση,  Φον Δημητράκης του Δημήτρη Ψαθά από το ΘΕΣΜα.














Περισσότερες φωτογραφίες






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου