24 Ιαν 2018

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018.


H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε, στις 21 Ιανουαρίου 2018, με μεγάλη επιτυχία και δυναμική συμμετοχή, στην Μουσική Ταβέρνα "Οι Φοίνικες", στο Αιγάλεω.
Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του χωριού μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από αρκετό καιρό, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν τα γευστικότατα εδέσματα του κέντρου και όλοι μαζί με καλή ορχήστρα, έφεραν το κέφι στα ύψη και ο χορός κράτησε μέχρι το σούροπο.,.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους
παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Απανταχού Τσουκιώτες, τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και σε όλο τον κόσμο, 
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία και κάθε Ευτυχία,
και σας προσκαλεί όλους στο επόμενο ραντεβού μας, που θα είναι στο Πνευματικό - Πολιτιστικό Κέντρο Τσούκας την 17η Φεβρουαρίου 2017 για το αποκριάτικο γλέντι μας!! 


Καλωσόρισμα Προέδρου του Συλλόγου

  Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας, σας ευχαριστούμε
θερμά για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση και σας ευχόμαστε ολόψυχα,
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία και κάθε Ευτυχία.

Ο Σύλλογος μας, φέτος συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής και όλοι μαζί ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον για νέες δράσεις, για το καλό πάντα του χωριού μας.
Πάρα τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε και το 2017, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο και την απογοήτευση να μας καταβάλουν το 2018, ενωμένοι και με ενδιαφέρον για το χωριό μας και για τον πολιτισμό.
Πιστεύοντας στη δύναμη της  επαφής και της επικοινωνίας  θα προσπα-θήσουμε και το 2018  να ενώσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους μας, με δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες θα αποτελέσουν την βάση για εθελοντική προσφορά για το καλό του χωριού μας.
   Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι καιρός για δράση, έχουμε  τόσα πολλά να κάνουμε!!
   Όταν γύρω μας όλα καταρρέουν, ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε… την κατάρρευση.
   Ελάτε μαζί μας!!  Βοηθήστε μας,  συμβουλεύστε μας, στηρίξτε μας!
     Συμμετέχετε με κέφι και χαρά στο ξεφάντωμα που θα γίνει κατά το Αποκριάτικο Γλέντι στο χωριό μας στις 17 Φεβ 18 και  απολαύστε το Χορευτικό μας συγκρότημα να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς ντυμένο πλέον με τις δικές μας παραδοσιακές στολές!!  
    Συμμετέχετε  στις Αυγουστιάτικες  Εκδηλώσεις, την Αρτοκλασία στον Άγιο Ιωάννη, το  Τσουκιώτικο Αντάμωμα στο Πολιτιστικό Κέντρο μας, την Παράκληση για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τις επισκέψεις διαφόρων αξιοθέατων ή αρχαιολογικών χώρων που θα προγραμματισθούν για το 2018.
    Με την βοήθεια και συνδρομή σας καταφέραμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία αρκετούς στόχους και εκδηλώσεις, όπως μπορείτε να δείτε στον Απολογισμό του 2017 που σας διανεμήθηκε. (όπως δημοσιεύεται παρακάτω) 

   Σας ευχαριστούμε και πάλι για την συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε καλή όρεξη και καλή διασκέδαση με τους ρυθμούς της πολύ καλής ορχήστρας μας.  


ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Υπ Αρ. 1 : Τσαργός Παναγιώτης, γαμπρός Δημοπούλου Αθανασίου
Υπ Αρ. 2 : Ταργαζίκης Κ. Ηλίας
Υπ Αρ. 3 : Οικονόμου Γεώργιος, προσκαλεσμένος  Αθηνάς Καλοπήτα 
Υπ Αρ. 4 : Τσαργός Παναγιώτης
Υπ Αρ. 5 : Μαυρογιώργης Κωνσταντίνος, γαμπρός Καλοπήτα Ι. Γεωργίου
Υπ Αρ. 6 : Τσαργός Παναγιώτης
Υπ Αρ. 7 :     "                "
Υπ Αρ. 8 : Καλοπήτας Ι. Δημήτριος
Υπ Αρ. 9 : Καλοπήτα Κ. Κική
Υπ Αρ. 10 : Οικονόμου Γεώργιος

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου